Is deze e-mail slecht leesbaar? Klik dan hier voor de webversie.

Beste lezer,

Eind vorige week is SATEL gestart met werkzaamheden aan de SATEL-server. Deze werkzaamheden dienen om de snelheid van de verbindingsopbouw te verhogen. Vanwege het uitlopen van de werkzaamheden, is het mogelijk dat gebruikers hinder ondervinden bij het tot stand brengen van een verbinding. Deze verbinding wordt eerst opgebouwd tussen één van de applicaties of software en de INTEGRA, VERSA, PERFECTA, GSM-X of GPRS-A via de SATEL-server,waarna de verbinding tot stand komt met het betreffende product. 

Voor u is het belangrijk om te weten dat:

  • De door de gebruiker ervaren vertraging niet iedere installatie treft en ook niet continu dezelfde installaties treft. Op een later moment nogmaals proberen te verbinden kan een (tijdelijke) oplossing bieden. 
  • De trage verbindingsopbouw los staat van de verbinding zelf of eventuele push-notificaties. Deze functioneren normaal. De SATEL-server heeft geen invloed op vertraging bij het ontvangen van push-notificaties. 

Osec houdt u via de website en Facebook en LinkedIn op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden. Omdat de situatie nu ongebruikelijk lang duurt, heeft Osec besloten ook een nieuwsbrief te sturen. 

Osec verontschuldigt zich voor eventueel ongemak en werkt nauw samen met SATEL om u op de hoogte te blijven houden over de voortgang van de situatie. 

Met vriendelijke groet,

Uw Osec Team! 

Copyright © 2019 Osec BV